Wie ben ik?

Ik ben Suzanne Lut, 34 jaar, moeder van 3 mooie kinderen en getrouwd met Joffrey. 
Samen hebben wij een heerlijk thuis in Alphen aan den Rijn.

Sinds de geboorte van mijn 2 oudste kinderen (Tyson & Jessie) is er een hoop veranderd in mijn leven.
Een transformatie van vrouw naar moeder en is mijn bewustzijn vergroot op vele lagen.

Als klein meisje was er 1 droom, moeder worden. Na 2 miskramen en een buitenbaarmoederlijke zwangerschap raakte ik in verwachting van een tweeling (Tyson & Jessie) mijn grote droom leek uit te komen maar helaas had ik een zwangerschapsdepressie waardoor ik niet op mijn roze wolk zat. In mijn 3e trimester voelde ik mij aanzienlijk beter en richtten ik mij op de bevalling in het ziekenhuis. Dit was intens, zwaar en mooi tegelijk.
Het liefst was ik thuis bevallen maar door medische noodzaak werd aanbevolen in het ziekenhuis te bevallen.

(Nu weet ik wel beter 😉 Intuïtie is er om gevoeld te worden en naar te handelen.)

2 jaar later werd ik weer depressief en door de paniekaanvallen die ik kreeg melde ik mij aan bij de huisarts. Al snel bleek.. ik was in verwachting van Vigo en voelde mij weer hetzelfde als toen.. SLECHT!

Na de bevalling van Vigo heb ik meerdere consulten gehad bij de klassieke homeopaat en al snel bleek.. Mijn hormoonhuishouding in de zwangerschap was dusdanig uit balans dat ik eerder aan de bel had kunnen trekken.

Naast mijn toenmalige werk (Gehandicaptenzorginstelling) zorgde ik overdag voor de kinderen en werkte ik de avonden.
Deze tijd heb ik enorm genoten van de groei van mijn kinderen en bovenal genoten van mijn eigen groei. Ik plande ME time in. Cacaoceremonies, vrouwencirkels, Sauna, familieopstellingen en verbonden ademsessies.

Na mijn 1e ademreis wist ik het zeker. Ik ga een opleiding volgen om meer kennis tot mij te nemen om zelf toe te passen.

Ik schreef mij in bij opleidingsinstituut “Inner Journey”  en volgde de opleiding met veel enthousiasme. 
Body remembers trauma therapy & Trauma release breathwork heeft mij veel gegeven. Letterlijk een DEEP DIVE in mijn systeem om trauma’s te mogen aankijken, doorvoelen, te laten integreren en te transformeren in levensenergie i.p.v. blokkades te laten zitten.

Er is in mijn systeem veel gebeurd op trauma verwerking zoals: onverwerkte en opgeslagen emoties, scheiding ouders, verslavingen van hard en softdrugs en bevallingstrauma.

Nog steeds onderga ik met regelmaat een 1 op 1 of groepssessie om dagelijkse stress te releasen en soms maak ik ook een vrije val om vanuit mijn verleden te mogen helen. Sommige situaties bewust en elders op onbewuste lagen.

Na 1 jaar oefenen en begeleiden van 1 op 1 sessies ben ik de vervolgopleiding gaan volgen en naast mijn certificaat ook mijn diploma behaald tot erkend Trauma release & breathwork therapeut.
Nu kan ik met trots zeggen dat ik mijn eigen praktijk heb opgezet en ingeschreven sta bij de KVK. Vele 1 op 1, duo en groepssessies mogen begeleiden en ik weet het zeker! Dit werk te mogen doen is voor mij een groot cadeau!

De sessies die ik begeleid worden altijd gegeven in een fijne, zachte ruimte en wordt je begeleid, gezien en gehoord in je hele zijn.
Wetende dat het jou proces is dat ik ondersteuning bied d.m.v. lichaamswerk.

Met alle liefde hoor ik graag in welk proces ik jou zou kunnen ondersteunen begeleiden.

Het is mijn missie is om mensen te begeleiden naar een dieper begrip van zichzelf, waardoor er meer vervulling en betekenis in je leven komt. 
Samenkomen om te verbinden en krachten te bundelen.

Ik hoop je gauw te mogen ont-moeten!

Suzanne

Zet de eerste stap naar innerlijke rust.

“ Mijn missie is om mensen weer in verbinding te laten komen met zichzelf ”
Suzanne Lut