Algemene voorwaarden

1. KVK 

1.1 Kamer van koophandel. 
Praktijk Suzanne Lut is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 90936582  

2. Sessies inplannen 

2.1 Sessie inplannen 
Als je een afspraak hebt ingepland, gaan wij ervan uit dat je kennis hebt genomen van de algemene voorwaarden en hiermee akkoord gaat. 
2.2 Sessie betaling 
Wij werken altijd met een aanbetaling of volledige betaling voordat je kan deelnemen aan de sessie. Bij de betaling ben je verzekerd van jou gereserveerde plek. 
2.3 Sessie verplaatsen 
Een betaalde sessie kan kosteloos verplaatst worden onder voorwaarde dat dit min. 48u voor de afgesproken datum plaats vindt, dit kan alleen telefonisch. 
2.3 48u beleid 
Wanneer de ingeplande sessie verplaatst gaat worden zal er in ieder geval het bedrag van de huur in rekening worden gebracht dit bedraagt 50,- incl. De BTW 
2.4 Annulering 
Wanneer de sessie geannuleerd wordt binnen 48u voor de sessie plaats zal vinden zal er 50% van het volledige bedrag in rekening worden gebracht. 
2.5 Sessie annulering 
Wanneer Suzanne wegens ziekte of andere reden de sessie niet door kan laten gaan krijgt de deelnemer de keuze om de betaling terug te ontvangen of de sessie kosteloos te verplaatsen. 
 

3. Intake 

3.1 intake formulier 
Het intake formulier wordt via e-mail verzonden en gedeeld als de klant hiermee akkoord gaat. Wanneer de klant geen medische inzage wilt versturen maar mondeling wilt bespreken plannen wij voorafgaande sessie extra tijd in kosteloos. 
3.2 privacy 
Het intake formulier zal niet worden gedeeld met derden en blijft in vertrouwen van Suzanne Lut. 
Als er een groepssessie wordt ingepland zal deze wel gedeeld worden met andere facilitators om de deelnemer zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. 
3.3 Gezondheidsvragen 
De deelnemer vult naar waarheid de intake en of gezondheidsformulier naar waarheid in om te kunnen bepalen of de deelnemer volledig kan deelnemen aan de sessie. 

 

4. Medisch 

4. Medische gegevens 
4.1Suzanne Lut zal nooit claimen dat bepaalde ziekten of aandoeningen te kunnen genezen en zal nooit adviseren door een arts aangeraden reguliere medicatie of behandelingen te stoppen of veranderen. Suzanne Lut onthoudt zich van het stellen van medische diagnoses. Adviezen en sessies zijn gebaseerd op kennis vanuit de opleiding bij INNER-JOURNEY en persoonlijke kennis. 

4.2 Verantwoordelijkheid 
Als deelnemer ben jijzelf verantwoordelijk voor de informatie en juistheid ervan die jij tijdens het intake gesprek aan ons verstrekt, zodat wij de sessies zo verantwoordelijk en veilig mogelijk kunnen uitvoeren en begeleiden. 
4.3 Aansprakelijkheid 
Suzanne Lut kan niet aansprakelijk worden gesteld voor geestelijk en of lichamelijke aandoening. 
4.3 Stoppen van sessie 
Bij twijfel of een sessie in combinatie met jouw geestelijk en of lichamelijke conditie door kan gaan behoud Suzanne Lut zich het recht om een sessie te weigeren en of te stoppen. 
4.4 Risico 
De deelnemer maakt uit vrije wil gebruik van de diensten bij Suzanne Lut en is geheel op eigen risico. 
Suzanne Lut kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, ontstaan voor/tijdens/na deelname. 
4.5 Medisch 
Ben jij onder behandeling van een arts, fysio, specialist etc. Geef je dit voor de sessie aan. 
Suzanne Lut is niet aansprakelijk voor schade en/of letsel als gevolg van verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijk-geestelijk, blessures of medicatie gebruik. 

5 Materiaal 

5.1 Suzanne Lut is niet verantwoordelijk voor beschadeging, diefstal en of verlies van persoonlijke bezittingen in en om de praktijk. 
5.2 Praktijkruimte 
Suzanne Lut huurt haar praktijkruimte te Alphen aan den Rijn. 
De deelnemer mag alleen gebruik maken van de praktijkruimte en toilet in de daarvoor bestemde ruimte en betreed de andere ruimtes niet. 
5.3 Tijdens de sessie word je vriendelijk verzocht mobiele telefoons, smartwatch etc uit schakelen wanneer je deelneemt aan de sessie. 
5.4 materiaal 
Suzanne heeft materialen en producten ter beschikking om gebruik van te maken en er is gewenst om hier voorzichtig mee om te gaan. 

 

 

 

Hygiëne 

6.1 verzorging 
Hygiene en verzorging staan hoog in het Vaandel bij Suzanne Lut en wij verwachten dat ook van jou. Hierdoor zal de behandeling van beide kanten prettig verlopen. 
6.2 Weigering 
Suzanne Lut behoudt zich het recht om cliënten te weigeren. Dit gaat altijd in overleg met de deelnemer. 

Respect 
7.1 respect 
Suzanne Lut stelt zich open om de deelnemer te ontvangen in een veilige sfeer en zal de deelnemer altijd met respect behandelen. Dit wordt ook verwacht van de deelnemer. 
7.2 Persoonlijk 
Informatie wat besproken wordt tijdens de sessie zal niet worden gedeeld met derden en verwachten van deelnemer hier vertrouwelijk mee om te gaan. 
7.3 Annulering 
Wanneer er grof en onbeschoft gecommuniceerd gaat worden heeft Suzanne Lut altijd het recht de sessie te stoppen. Hierbij geld dat er geen geld wordt teruggevorderd aan de deelnemer. 
7.4 Privacy 
Suzanne Lut stelt zich open en professioneel op dat privacy gesprekken niet zal delen met derden. 

8 Privacy 
8.1 Privacy 
Suzanne Lut behoudt zich het recht om deelnemers te weigeren. 
Bij het maken van een afspraak wordt jouw telefoonnummer en mail adres gevraagd voor onze administatie, deze worden gehanteerd volgens de privacywet 
link: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/privacy-en-persoonsgegevens 

9 Prijzen 
9.1 Financieel 
Suzanne Lut behoudt zich ten alle tijden het recht om tarieven voor deelnemers te wijzigen 
De tariefwijziging geld op het moment dat de afspraak gemaakt werd. 
9.2 Cadeaubon 
De cadeaubon kan niet ingewisseld worden voor contant geld of bankschrift overboeking. 
Het is niet mogelijk een cadeaubon in te wisselen voor andere sessies, diensten en of producten dan waar de bon voor is gekocht. 

10 Verklaring 
10.1 verklaring 
Door een reservering of boeking in te plannen ga je akkoord met de voorwaarden van Suzanne Lut en verklaar jij dat Suzanne Lut nooit aansprakelijk zal stellen voor enige gevolgen, bijwerkingen of nawerkingen van deelname aan de sessie die reeds een mogelijk gevolg zijn bij deelname aan de sessie.